IT KONSULTER

Låt oss bli er nya IT-avdelning. Våra IT-konsulter hanterar alla era problem och frågor.

IT-konsulter på kort eller lång sikt

IT-konsulter har blivit mycket efterfrågat i ett alltmer komplext IT-landskap. Idag är det viktigare än någonsin att införa verksamhetsutvecklande lösningar som fungerar för just ert företag. Strategisk användning av konsultation kan öka konkurrenskraften och ser till att företaget står väl rustat inför framtiden.

IT-KONSULTER HOS HEAD OF IT

Vi på Head of IT besitter en hög digital kompetens och stor förståelse för företagsutveckling i kombination med ett brinnande intresse för den senaste tekniken. Våra IT-konsulter har bred erfarenhet och kan hjälpa till med allt från att serva nätverk till rådgivning inför omfattande förändringar i IT-miljön. Vi blir en del av ert team och kan anlitas på regelbunden basis eller för kortare projekt. Head of IT erbjuder kvalificerade konsultationstjänster som anpassas efter helt efter era önskemål och de krav som ställs på ert företag idag och i framtiden.

Staffan

Support
040- 620 09 55

Exempel på IT konsultationtjänster

Bollplank – Vi kan ha en rådgivande funktion inför digitalisering, transformation och annat förändringsarbete. En grundlig planering och rätt beslut kan på sikt sänka kostnader och öka affärsvärdet.

Resursförstärkning – Vi blir er IT-avdelning och ansvarar löpande för att IT-miljön fungerar som den ska. Tjänsten skräddarsys efter behov och kan vara på allt från några timmar i veckan till heltid.

Strategi – Vi kan bidra med en IT-chef under förändringsprojekt. Det är viktigt att IT-miljön hänger med i ert företages utveckling så att ni kan växa och öka lönsamheten. Vi hjälper er hitta den bästa lösningen för att uppnå era affärsmål.

När ni anlitar Head of IT börjar vi alltid med en nulägesanalys där vi går igenom befintlig IT-miljö, resurser och verksamhetsmål. I nära dialog våra IT-konsulter och med kunden emellan presenterar vi sedan ett förslag som bidrar till en säker och effektiv IT-miljö. 

VILL NI VETA MER?
KONTAKTA OSS REDAN IDAG

Vi kontaktar dig

Fyll i dina uppgifter