IT SÄKERHET

IT säkerhet för att skydda er verksamhet mot tekniska angrepp och cyberhot!

IT säkerhet för en trygg miljö

IT säkerhet är ett väldigt stort område där en hög säkerhet snabbt blir en hög kostnad. Våra tekniker går istället in brett och grundläggande för att ge er mycket säkerhet för en mindre kostnad. Detta innebär att man också minimerar risken för cyberhot och angrepp mot er verksamhet. Det är nämligen ytterst viktigt att skydda sina användares uppgifter, företagets information och känsliga uppgifter. Vänta inte, skapa en trygghet med oss på Head of IT så snabbt som möjligt!

IT säkerhet – vad ingår?

Vi jobbar i flera led för att undersöka, analysera och sätta upp IT säkerheten för ert företag. Närmare bestämt ingår följande:

Nulägesanalys – Vi kartlägger ert nuvarande system för att analysera och ta fram en säkerhetsplan för just er. Beroende på om ni har trådlöst nätverk, egna servrar, hur de är uppsatta och antal lösenord anpassar vi oss därefter. 

Riskbedömning – Vi analyserar hur stor risk er verksamhet har för angrepp och anpassar nivån och omfattningen utefter behov. 

Installation – Vi skapar och installerar säkerheten efter vad som kommit fram i nulägesanalysen och riskbedömningen. 

Viktor

Försäljning
040- 620 09 55

IT Säkerhet har ökat efter behov

En god IT säkerhet har aldrig varit viktigare än i dagens digitala samhälle. På senare år har antalet cyberhot och angrepp ökat betydligt. En vanlig utpressningsmetod inom cybervärlden har blivit genom den skadliga programvara (malmware) vid namn Ransomware. Då tar Viruset sig in i datorn där den krypterar filer och program. Därmed låser programvaran filerna tills du betalat en ”lösensumma” för att få tillbaka tillgången. Detta är en stor anledning till att skaffa en god IT säkerhet innan det hinner inträffa överhuvudtaget. Få mer information genom att kontakta oss i formuläret. 

VILL NI VETA MER?
KONTAKTA OSS REDAN IDAG

Vi kontaktar dig

Fyll i dina uppgifter