Backup

En backup =
En försäkring

Backup är avgörande för att säkerställa att affärskritisk information är skyddad och att minimera risken för förlust vid tekniska problem eller cyberangrepp. Det ger företaget en säkerhet och trygghet i det dagliga arbetet och möjliggör en snabb återhämtning vid oväntade händelser. Investera i en pålitlig backup-lösning för att skydda din verksamhet och dina data.

Som en hemförsäkring, fast bättre.

Säkerhetskopiera dina viktiga data med vår kostnadseffektiva backup-lösning. Det är lika viktigt som att ha en hemförsäkring – skydda din framtid och investera i en trygg och säker backup idag!

Dokument

Daglig backup. Säkerhetskopiering dagligen för skydd av viktiga data. Tryggt och säkert med vår backup-lösning.

Bilder

Snabb återläsning. Snabb återställning av data vid förlust. Tryggt och effektivt med vår backup-lösning.

Filer

Ransomware skydd

E-post

Viktig data. Missa ingen data, med vår backup får du med allt från din M365 miljö men även dator.

Backup

Hur funkar er lösning?

Vår backup-lösning garanterar en trygg och säker lagring av dina viktiga företagsdata. Vi tar dagligen en backup på din information och lagrar den på en säker server. För extra säkerhet, tar vi också en backup på den server till en annan server som är skyddad mot ransomware. Du kan vara säker på att din information alltid är skyddad med vår kraftfulla och effektiva backup-lösning. Skydda din verksamhet idag!

Vi vill lära känna er!

Redo för nästa steg?

Låt oss sköta er IT, maximera din produktivitet med våra smarta lösningar. Kontakta oss nu för en gratis konsultation och upptäck hur vi kan hjälpa dig