Säkerhet

IT-säkerhet för en trygg miljö

IT säkerhet är ett väldigt stort område där en hög säkerhet snabbt blir en hög kostnad. Våra tekniker går istället in brett och grundläggande för att ge er mycket säkerhet för en mindre kostnad. Detta innebär att man också minimerar risken för cyberhot och angrepp mot er verksamhet. Det är nämligen ytterst viktigt att skydda sina användares uppgifter, företagets information och känsliga uppgifter. Vänta inte, skapa en trygghet med oss på Head of IT så snabbt som möjligt!

Ett ökat säkerhetsbehov

En god IT säkerhet har aldrig varit viktigare än i dagens digitala samhälle. På senare år har antalet cyberhot och angrepp ökat betydligt.
Vi jobbar i flera led för att undersöka, analysera och sätta upp IT säkerheten för ert företag.

Nätverk

Skydda din verksamhet med kraftfulla nätverk och brandväggslösningar. Säkerhet och driftsäkerhet garanterad

Ransomware

Skydda din verksamhet och data från hotfull ransomware. Investera i en kraftfull säkerhetslösning idag

Phishing

Skydda din verksamhet och personliga information mot phishing-bedrägerier. Stärk säkerheten med en effektiv lösning

Antivirus

Säkerställ skydd för din dator och data med en kraftfull antiviruslösning. Förebygg virus och hot idag.

Säkerhet

Känn dig säker
i cybervärlden

En vanlig utpressningsmetod inom cybervärlden har blivit genom den skadliga programvara (malmware) vid namn Ransomware. Då tar Viruset sig in i datorn där den krypterar filer och program. Därmed låser programvaran filerna tills du betalat en ”lösensumma” för att få tillbaka tillgången. Detta är en stor anledning till att skaffa en god IT säkerhet innan det hinner inträffa överhuvudtaget. Få mer information genom att kontakta oss i formuläret.

Vi vill lära känna er!

Redo för nästa steg?

Låt oss sköta er IT, maximera din produktivitet med våra smarta lösningar. Kontakta oss nu för en gratis konsultation och upptäck hur vi kan hjälpa dig